Cloud

 
Bijna 70% van de organisaties wereldwijd gebruikt Microsoft Azure.

Het allergrootste voordeel van Azure:  Er wordt continu geïnvesteerd in de laatste technologie, waar u onmiddellijk gebruik van kan maken. Maar dan zonder de investering.
Je betaalt naarmate je gebruik, dus nooit teveel voor niet gebruikte infrastructuur.


Microsoft 365 (vroeger Office 365): Maandelijkse abonnementen voor elke gebruiker. Gaande van enkel email file over de gekende Office toepassingen, naar SharePoint, Flow en Power Apps.


Wat zou dit voor u kunnen betekenen?
Centraal beheerde PC's en laptops, met daarop per user of user groep centraal beheerde apps. Met een gecontroleerde toegang tot bedrijfsdata, van waar dan ook.

Laptop gestolen? Dure grap. Maar de data is wel veilig, want zodra het apparaat toegang tot het internet maakt, wordt hij gewiped.

Nieuwe laptop? Toestel wordt aangesloten, ingelogd, en de apps worden terug op het toestel geplaatst. Zonder tussenkomst van de gebruiker. Die gebruiker kan even later weer aan het werk, alsof er niks gebeurd is.

High availability

Redundantie met real-time kopieën zorgt ervoor dat u altijdproductief blijft.

Retentie

Wij maken ook een backup van cloud data. 3 keer per dag. En die backups houden we 7 jaar bij.

SharePoint

De eerste helft van SharePoint is Share. Deel uw werk met uw collega's, werk samen aan dezelfde documenten, vermijdt dubbele documenten (nemen ruimte in en zorgen voor fouten)

Integratie

Presenteer een Powerpoint over het integreren van een email of een Excel-file in een OneNote workbook. En maak die presentatie beschikbaar via SharePoint

Betaal niet teveel!

Pay as you go. Enkel voor wat je gebruikt.

Eénvoudige administratie

Centraal beheer en centrale facturatie