Zaakvoerders

Steven Van Ho​eke

Business Development & Co-Founder


Ondernemer
-pur sang-

Bijna 20 jaar geleden, in 2003, start zijn ervaring in de IT-sector met de opstart van All-In-One Systems. De focus lag hier op de verkoop en distributie van hardware.

10 Jaar later, in 2013, start Steven een 2de structuur op, All-In-One Solutions, ditmaal met de focus op diensten binnen de IT-sector (ondersteuning van middelgrote ondernemingen, ontwerpen van IT-infrastructuren, installatie en consultancy opdrachten als system Architect).

In deze periode werkt Steven meerdere jaren als freelance hardware adviseur en specialist voor de firma Robovision, waar hij deze onderneming en haar klanten adviseerde bij de opzet van nieuwe hardware platformen die ze gebruiken bij de ontwikkeling van AI-technologie.

Eind 2018 verkoopt Steven All-In-One Systems en All-In-One Solutions aan een grote softwaregroep, en start voor deze groep als CEO/COO een nieuwe afdeling binnen de IT-dienstverlening. In deze functie geeft Steven leiding aan een team van 25 medewerkers.

Nu, 4 jaar later, is het tijd voor een nieuwe uitdaging en start Steven samen met 2 vennoten House of Experts.

 

Specialisaties: Hardware – Integraties – Sales Management – Purchase Management

 Hobby’s/interesses: Auto’s & autosport, elektronische gadgets

 Quote:

steven.vanhoeke@houseofexperts.eu

David Dillen

COO & Co-Founder


Hospitality IT
& People Management

David begint zijn carrière in 1996, in de Sales bij een grote hotelketen, Van der Valk.

8 Jaar later, in 2004, besluit David om van zijn gezonde interesse voor IT zijn beroep te maken, en begint in Brussel als Support Agent bij Hotel Concepts, een internationale aanbieder van softwaresystemen voor de hospitality.
Bij Hotel Concepts volgt er een snelle doorgroei, binnen de 2 jaar is David Support Coordinator (van een helpdesk die support biedt aan meer dan 1000 klanten wereldwijd, 24/7, in 4 talen). Nog 2 jaar later wordt David Sales Manager Europe voor Hotel Concepts.

In 2010, na een merger tussen Hotel Concepts en Brilliant Software, wordt David Sales & Partner Manager EMEA. In deze rol beheert David de relaties met de verschillende resellers in de EMEA-regio.

In 2013, na de verkoop van Hotel Concepts en Brilliant aan Amadeus Hospitality, keert David terug naar zijn eerste werkgever, als Hotel & chain IT Manager. In deze 2-delige rol geeft David leiding aan verschillende grote teams en managed hij de IT-projecten van de groep (hotel openingen, testen en in productie brengen van nieuwe systemen, software migraties en vernieuwingen van complete infrastructuren).

In 2021 besluit David om aan de slag te gaan als free-lance IT-consultant. In die rol is hij onder meer verantwoordelijk voor de complete migratie naar de cloud (intune, SharePoint, Azure, Office 365) van 6 grote hotels. David is eveneens IT Manager voor een onderneming met een 150-tal medewerkers uit het Brusselse die actief is in het ontwikkelen van telecommunicatie- en fiber-netwerken.

 

Specialisaties:  People Management - Hospitality IT – PMS & ERP software – Cloud (Azure – Microsoft
365 – SharePoint – Intune/Endpoint)

 Hobby’s/interesses: Motorrijden, mechaniek & techniek

 Quote: "Knowledge is Power."


​david.dillen@houseofexperts.eu

Vennoten

Ben Wohrmann

Zaakvoerder Van der Valk Hotel Charleroi.

Vennoot WDC BV, op haar beurt vennoot van 

House Of Experts.

Marco Wohrmann

Zaakvoerder Van der Valk Hotel Luik Congres, Luik Sélys en Verviers.

Vennoot WDC BV, op haar beurt vennoot van 

House Of Experts.

Mathieu Wohrmann

Zaakvoerder Van der Valk Hotel Mons.

Vennoot en bestuurder WDC BV, op haar beurt vennoot van House Of Experts.

Bob Wohrmann

Zaakvoerder Van der Valk Hotel Nivelles-Sud

Vennoot WDC BV, op haar beurt vennoot van 

House Of Experts.